Over ons

We zijn een klein bedrijf met een persoonlijke benadering hetgeen onze klanten als zeer aangenaam ervaren. Op deze website kunt u informatie vinden over onze werkzaamheden.

Wij werken voor iedereen. Of het gaat om het ontwerpen & aanleg of juist het onderhouden of renoveren van uw tuin, hoveniersbedrijf Anne de Jong kan zowel de particuliere als de zakelijke klant hiermee van dienst zijn. Maar ook voor de losse projecten zoals bijvoorbeeld een nieuwe schutting of het vervangen beplanting helpen wij u graag.  Vakwerk waar u als klant niet altijd zelf toe in staat bent. Alles wordt door ons in de juiste banen geleid met een vast aanspreekpunt.

De tuin is de buitenkamer van uw woning of het visite kaartje van uw bedrijfspand. Een goede tuin qua vormgeving, opbouw & uitstraling, waarin we uw visie op de tuin vormgeven, is dan ook van groot belang. Als kleine zelfstandige onderneming met 25 jaar ervaring hebben we voornamelijk een servicegebied die de regio Zuid-Holland zuid beslaat,geconcentreerd rondom Sliedrecht

Met deze site hopen wij u naar tevredenheid te kunnen informeren over onze mogelijkheden. Blijven er nog vragen over dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, of telefonisch/App, 06-29247726 (ook ’s avonds).

Tot ziens!