Tuinaanleg

Van plan tot realisatie

Een tuin aanleggen is een vak apart. Hoveniersbedrijf Anne de Jong heeft al heel wat tuinen aangelegd. Voortuinen, achtertuinen en exclusievere tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordat we een aanvang gaan maken met de aanleg van uw tuin of delen daarvan is een gedegen plan en/of tuinontwerp van groot belang. U wilt natuurlijk weten wat het kost om uw tuin aan te laten leggen.

Veelal werken wij met een productomschrijvende offerte hetzij in combinatie met een tuinontwerp waarin vastgelegd word welke werkzaamheden wij voor u verzorgen en met welke materialen wij uw tuinplannen verwezenlijken. Indien u liever werkt op basis van een uurtarief is dit ook mogelijk.

Tuinaanleg met garantie.

Na oplevering hebt u een jaar garantie op de tuinaanleg.
(zie de algemene voorwaarden)

Materialen.

Alle voorkomende werkzaamheden en de daarvoor te gebruiken materialen leveren wij. Hieronder verstaan we:

  • Sierbestrating, waaronder keramiek!
  • (exclusieve) beplanting en bomen.
  • Berging & overkappingen.
  • Erf afscheidingen (hard) hout, dubbel staafmat of kant & klaar hedera scherm.
  • Tuinverlichting (Inlite)
  • Hemelwater afvoer & beregening.

Bij de aanvang van de tuinaanleg wordt uw tuin doorgaans volledig ondersteboven gehaald. Het grond/zand werk wordt grondig aangepakt. En dat is ook nodig, want dit wordt straks de basis van een geslaagde tuin! We zullen er altijd op toezien dat er voldoende mogelijkheden blijven om bij uw woning te komen. Om diezelfde reden werken wij het liefst achter elkaar door in uw tuin. Wij willen graag dat u zo snel mogelijk uit de rommel bent, zodat u kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Wanneer de aanleg van uw tuin een feit is, dan houden wij het eerste jaar contact, of de beplanting aanslaat en zich goed ontwikkeld. Op alle door ons geleverde en verwerkte beplanting krijgt u een groeiseizoen garantie (invloed door derden en nalatig onderhoud natuurlijk uitgezonderd). Na de aanleg kunt u een afspraak met ons maken over periodiek onderhoud. Zo weet u zeker dat uw tuin in goede conditie blijft

Neem contact op

Contact